| Autor |
Wiadomość |
mamusia_krk
Matka Polka
|
Wysłany:
Pią Lip 01, 2005 1:33 pm |
|
Tu moje drogie v-mamuśki możecie wypowiadać się na temat swoich zapaleń macicznych oczywiście spowodowanych przez znanego nam już typa o pseudonimie Bidziu Piszcie jakie macie problemy i jakie pomysły oczywiście w sprawie zapaleń Fotki też mile widziane.
edit/ a ja chce wszystkim podziekowac ze nie zakładanie nowych tematów
EDIT:
| ogopogo napisał: | Dodam tylko, że:
zapalenie przechodzi samoistnie
napisanie posta niczego nie zmieni
nie przejmuj się opisami z USG |
|
|
|
|
|
 |
vipowska
Gość
Ostrzeżenia: 0/
|
Wysłany:
Sob Lip 02, 2005 8:45 am |
|
mam cztery ogniska zapalenia, i jak na razie nie wiem czy isc do ginekologa czy co zrobić a jak cos stanie się moim bliźniakom? prosze powiedzcie cóż ja mam zrobić...?  |
|
|
|
|
 |
mamusia_krk
Matka Polka
|
Wysłany:
Sob Lip 02, 2005 8:54 am |
|
| vipowska napisał: | mam cztery ogniska zapalenia, i jak na razie nie wiem czy isc do ginekologa czy co zrobić a jak cos stanie się moim bliźniakom? prosze powiedzcie cóż ja mam zrobić...?  |
narazie musisz czekać ... wezmą Bidzia do sterylizacji albo zastosują kurację antybiotykową.. uzbrój się w cierpliowść ALE, ŻE AŻ CZTERY OGNISKA ZAPALENIA
| NataliaS napisał: | | Ten okropny Bidziu spowodował zapalenie macicy. Najgorsze est to że powiinam isc z tym do ginekologa, a nie moge tam wejść . Prosze o pomoc papa. Ogromne dzięki. |
Do ginekologa możesz wejść tylko na wizytę w 15 i 60 dniu. Jeśli nie masz w najbliższym czasie wizyty to niestety musisz czekać, aż Bidzu zostanie zabrany lub zastosują kurację antybiotykową... |
|
|
|
|
 |
maxiniq
Gość
|
Wysłany:
Sob Lip 02, 2005 10:25 am |
|
mam do wyboru sterylizacje bidzia albo kompletny jego out z macicy no i kuracje antybiotykowa ...hmm.. ta sterylizacja to nawet niezły pomysł ..{zreszta i tak zrobia co zechca..} |
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany:
Sob Lip 02, 2005 10:58 am |
|
Ratunkuuuuuuu moja macica płonie i rozprzestrzenia się to co robic słyszałam ze jak zabierze się Budzia to dziecko moze wpasc w depresje a antybiotyki sa niezdrowe ja się boje o moje malenstwo POMOCY |
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany:
Sob Lip 02, 2005 4:21 pm |
|
Mam zapalenie i kazali mi się wypowiedziec na forum... Nie wiem chyba bym wolala, by zxabrali bidzia, chociaz bedzie plakal, ale lepsze to niz antoybiotyki, ktore moga zaszkodzic plodu..... Nie wiem co robic.... |
|
|
|
|
 |
anetq
Wieloródka
|
Wysłany:
Sob Lip 02, 2005 6:52 pm |
|
Grzendowy ginekolog sam uzna co dla Waszych maluchów jest najlepsze i to poda Nie martwcie się, będzie dobrze  |
_________________ ~> R U In? ~> |
|
|
|
 |
emilkaminka
Dziewica
|
Wysłany:
Nie Lip 03, 2005 10:45 am |
|
| vipowska napisał: | mam cztery ogniska zapalenia, i jak na razie nie wiem czy isc do ginekologa czy co zrobić a jak cos stanie się moim bliźniakom? prosze powiedzcie cóż ja mam zrobić...?  |
ja mam tak samo co robić |
|
|
|
|
 |
anetq
Wieloródka
|
Wysłany:
Nie Lip 03, 2005 5:20 pm |
|
Przeczekać. |
_________________ ~> R U In? ~> |
|
|
|
 |
!!mych@!!
Gość
|
Wysłany:
Pon Lip 04, 2005 8:03 am |
|
jak wczoraj cieszyłam się, że nie ma Bidzia - tak dzisiaj Bidziu jest i w dodatku zapalenie. Na razie jedno ognisko, ale już się zaczynam zastanawiać, czy lepiej, aby wzięli króliczka, czy podali antybiotyki. stanowczo wybrałabym to pierwsze. NIE LUBIĘ BIDZIA!!! |
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany:
Pon Lip 04, 2005 4:19 pm |
|
Ja też nie lubię Bidzia! Ale dziecko go lubi. Mogliby podać mi antybiotyk. |
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany:
Pon Lip 04, 2005 8:33 pm |
|
Mam dwa ogniska!!moja dziecko ma też problemy ze wzrostem.co mam zrobić ? |
|
|
|
|
 |
kasia-karol
Ciężarna
|
Wysłany:
Pon Lip 04, 2005 9:30 pm |
|
Ja też miałam zapalenie. Jedno malutkie. Miałam się wypowiedzieć na formu ale nie miałam wtedy czasu. Na drugi dzień pokazał się napis, że zapalenie zniknęło  |
|
|
|
|
 |
carri
Ciężarna
|
Wysłany:
Wto Lip 05, 2005 12:17 pm |
|
Oj no wlasnie... tez dopadlo mnie to nieszczesne zapalenie Ale sama nie wiem co bedzie dla maluszka lepsze: antybiotyki czy sterelizacja tego krolikosa? Moim zdaniem chyba korzystniejsze jest to drugie... antybiotyki moga zaszkodzic małemu- nie jest to najwlasciwsze rozwiazanie w czasie ciazy a Bidziu.. to w gruncie rzeczy przez niego cale to zapalenie, wiec lepiej byloby się go pozbyc, dziecko moze troche poteskni ale wkoncu nie kroliczek powinien byc dla niego najwazniejszy ale mamusia Zreszta po porodzie tez nie zawsze bedzie moglo miec zabawki przy sobie, dlatego lepiej juz teraz go do tego przyzwyczajac  |
_________________ "Jeśli czujesz się czasem mały, smutny, bezużyteczny, pomyśl o tym, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w swojej grupie..."  |
|
|
|
 |
kociamber
Gość
|
Wysłany:
Wto Lip 05, 2005 5:43 pm |
|
moim zdaniem wysterylizowac  |
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany:
Wto Lip 05, 2005 8:41 pm |
|
no i przez tego bidzia dostałam ponownego zapalenia i co z tą cholerą zrobić? |
|
|
|
|
 |
tekkie
Gość
|
Wysłany:
Wto Lip 05, 2005 9:05 pm |
|
Co za żul z tego Bidzia!! To już mój drugi stan zapalny w ciągu tygodnia No więc trudno: trzeba się zwierza pozbyć... |
|
|
|
|
 |
Viki22
Gość
|
Wysłany:
Wto Lip 05, 2005 10:32 pm |
|
Mam dwa ogniska zapalne macicy. Proszę zabierzcie jak najszybciej Bidzia do sterylizacji. Juz raz o to prosiłam i nic. Pojawiło się drugie ognisko. Co mam więcej zrobić ?? |
|
|
|
|
 |
masochistka
Wieloródka
|
Wysłany:
Wto Lip 05, 2005 11:17 pm |
|
nie proś na forum, bo użytkownicy Ci nie pomogą. nie proś wcale, bo zapalenia mijają same Twojemu wirtualniakowi na pewno nic się nie stanie. |
|
|
|
|
 |
filar
Dziewica
|
Wysłany:
Sro Lip 06, 2005 7:41 am |
|
To mój pierwszy stan zapalny, a Kjujik jest już u mnie prawie tydzień. Chyba wolę leki niż oddać tego Pana. serce mi pęknie, Bo Dzidzia taka spokojna i słodka
Pozdrawiam  |
|
|
|
|
 |
ninde
Wieloródka
|
Wysłany:
Sro Lip 06, 2005 5:06 pm |
|
ja mam duze zapalenie i dadza mi antybiotyki jesli nie pomogo to 8 kwietnia do szpitala a my mamy 6 lipca  |
|
 |
kaktusek
Zapłodniona
|
Wysłany:
Czw Lip 07, 2005 7:56 am |
|
Hej, i znowu to zapalenie. Na szczęście tylko jedno malutkie ognisko, ale to już drugie w tym tygodniu...
Raczej wolałabym dostać antybiotyk, bo wyjeżdżam na 2 tygodnie i moim maleństwem będzie zajmowała się mamusia zastępcza. Nie chciałabym dokładać Virtualniaczkowi stresów - nie dość że mamusi nie ma to jeszcze Bidzia zabrali
Więc bardzo proszę o antybiotyki ze względu na psychikę Maleństwa. A Bidzia oddamy do sterylizacji jak wrócę z urlopu  |
|
 |
Gość
|
Wysłany:
Czw Lip 07, 2005 8:10 am |
|
Ja też chcę oddać do sterylizcji a nie na zawsze!!! |
|
|
|
|
 |
panczita1988
Gość
|
Wysłany:
Czw Lip 07, 2005 11:25 am |
|
Mam 2 ogniska zapalne!!!! Kazano mi się wypowiedziec na forum, więc to robię!!!!! ZABIERZCIE BIDZIA!!!!!!On jest przyczyną tego zapalenia! Antybiotyki zaszkodzą mojemu dzieciaczkowi, a do Bidzia nie jest zbytnio przywiązany, więć zabierzcie jak najszybciej tego królika!!!!  |
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany:
Czw Lip 07, 2005 11:58 am |
|
moje blizniaki pobily się o krolika :/ i dostalam zapelnia maicy-4 ogniska!!! dostalam jakies tabletki ale nie dzialaja teraz dostaje antybiotyk przez 5 dni jak nie pomoga to mam isc do szpitala!!!! byl ktos juz w szpitalu??? jak tam jest?? |
|
|
|
|
 |
|
|