Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  Forum ANTYKONCEPCJA Strona Główna » Zapłodnieni

Autor Wiadomość
mamusia_krk
Matka Polka

PostWysłany: Pią Lip 01, 2005 1:33 pm Odpowiedz z cytatem Back to top

Tu moje drogie v-mamuśki możecie wypowiadać się na temat swoich zapaleń macicznych Laughing oczywiście spowodowanych przez znanego nam już typa o pseudonimie Bidziu Wink Piszcie jakie macie problemy i jakie pomysły oczywiście w sprawie zapaleń Smile Fotki też mile widziane.
edit/ a ja chce wszystkim podziekowac ze nie zakładanie nowych tematów

EDIT:

ogopogo napisał:
Dodam tylko, że:
Arrow zapalenie przechodzi samoistnie
Arrow napisanie posta niczego nie zmieni
Arrow nie przejmuj się opisami z USG
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
vipowska
Gość

Ostrzeżenia: 0/

PostWysłany: Sob Lip 02, 2005 8:45 am Odpowiedz z cytatem Back to top

mam cztery ogniska zapalenia, i jak na razie nie wiem czy isc do ginekologa czy co zrobić Sad a jak cos stanie się moim bliźniakom? prosze powiedzcie cóż ja mam zrobić...? Crying or Very sad
mamusia_krk
Matka Polka

PostWysłany: Sob Lip 02, 2005 8:54 am Odpowiedz z cytatem Back to top

vipowska napisał:
mam cztery ogniska zapalenia, i jak na razie nie wiem czy isc do ginekologa czy co zrobić Sad a jak cos stanie się moim bliźniakom? prosze powiedzcie cóż ja mam zrobić...? Crying or Very sad

narazie musisz czekać ... wezmą Bidzia do sterylizacji albo zastosują kurację antybiotykową.. uzbrój się w cierpliowść Smile ALE, ŻE AŻ CZTERY OGNISKA ZAPALENIA Shocked Shocked

NataliaS napisał:
Ten okropny Bidziu spowodował zapalenie macicy. Najgorsze est to że powiinam isc z tym do ginekologa, a nie moge tam wejść . Prosze o pomoc papa. Ogromne dzięki.

Do ginekologa możesz wejść tylko na wizytę w 15 i 60 dniu. Jeśli nie masz w najbliższym czasie wizyty to niestety musisz czekać, aż Bidzu zostanie zabrany lub zastosują kurację antybiotykową...
maxiniq
Gość

PostWysłany: Sob Lip 02, 2005 10:25 am Odpowiedz z cytatem Back to top

mam do wyboru sterylizacje bidzia albo kompletny jego out z macicy no i kuracje antybiotykowa ...hmm.. ta sterylizacja to nawet niezły pomysł ..{zreszta i tak zrobia co zechca..}Wink
Gość

PostWysłany: Sob Lip 02, 2005 10:58 am Odpowiedz z cytatem Back to top

Ratunkuuuuuuu moja macica płonie i rozprzestrzenia się to co robic słyszałam ze jak zabierze się Budzia to dziecko moze wpasc w depresje a antybiotyki sa niezdrowe ja się boje o moje malenstwo Crying or Very sad Crying or Very sad POMOCY
Gość

PostWysłany: Sob Lip 02, 2005 4:21 pm Odpowiedz z cytatem Back to top

Mam zapalenie i kazali mi się wypowiedziec na forum... Nie wiem chyba bym wolala, by zxabrali bidzia, chociaz bedzie plakal, ale lepsze to niz antoybiotyki, ktore moga zaszkodzic plodu..... Nie wiem co robic....
anetq
Wieloródka

PostWysłany: Sob Lip 02, 2005 6:52 pm Odpowiedz z cytatem Back to top

Grzendowy ginekolog sam uzna co dla Waszych maluchów jest najlepsze i to poda Smile Nie martwcie się, będzie dobrze Smile

Dziewica

PostWysłany: Nie Lip 03, 2005 10:45 am Odpowiedz z cytatem Back to top

vipowska napisał:

ja mam tak samo co robić
anetq
Wieloródka

PostWysłany: Nie Lip 03, 2005 5:20 pm Odpowiedz z cytatem Back to top

Przeczekać.

Gość

PostWysłany: Pon Lip 04, 2005 8:03 am Odpowiedz z cytatem Back to top

jak wczoraj cieszyłam się, że nie ma Bidzia - tak dzisiaj Bidziu jest i w dodatku zapalenie. Na razie jedno ognisko, ale już się zaczynam zastanawiać, czy lepiej, aby wzięli króliczka, czy podali antybiotyki. stanowczo wybrałabym to pierwsze. NIE LUBIĘ BIDZIA!!!
Gość

PostWysłany: Pon Lip 04, 2005 4:19 pm Odpowiedz z cytatem Back to top

Ja też nie lubię Bidzia! Ale dziecko go lubi. Mogliby podać mi antybiotyk.
Gość

PostWysłany: Pon Lip 04, 2005 8:33 pm Odpowiedz z cytatem Back to top

Mam dwa ogniska!!moja dziecko ma też problemy ze wzrostem.co mam zrobić ?
kasia-karol
Ciężarna

PostWysłany: Pon Lip 04, 2005 9:30 pm Odpowiedz z cytatem Back to top

Ja też miałam zapalenie. Jedno malutkie. Miałam się wypowiedzieć na formu ale nie miałam wtedy czasu. Na drugi dzień pokazał się napis, że zapalenie zniknęło Very Happy
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
carri
Ciężarna

PostWysłany: Wto Lip 05, 2005 12:17 pm Odpowiedz z cytatem Back to top

Oj no wlasnie... tez dopadlo mnie to nieszczesne zapalenie Confused Ale sama nie wiem co bedzie dla maluszka lepsze: antybiotyki czy sterelizacja tego krolikosa? Moim zdaniem chyba korzystniejsze jest to drugie... antybiotyki moga zaszkodzic małemu- nie jest to najwlasciwsze rozwiazanie w czasie ciazy Rolling Eyes a Bidziu.. to w gruncie rzeczy przez niego cale to zapalenie, wiec lepiej byloby się go pozbyc, dziecko moze troche poteskni ale wkoncu nie kroliczek powinien byc dla niego najwazniejszy ale mamusia Razz Zreszta po porodzie tez nie zawsze bedzie moglo miec zabawki przy sobie, dlatego lepiej juz teraz go do tego przyzwyczajac Wink

Gość

PostWysłany: Wto Lip 05, 2005 5:43 pm Odpowiedz z cytatem Back to top

moim zdaniem wysterylizowac Smile
Gość

PostWysłany: Wto Lip 05, 2005 8:41 pm Odpowiedz z cytatem Back to top

no i przez tego bidzia dostałam ponownego zapalenia i co z tą cholerą zrobić?
tekkie
Gość

PostWysłany: Wto Lip 05, 2005 9:05 pm Odpowiedz z cytatem Back to top

Co za żul z tego Bidzia!! Wink To już mój drugi stan zapalny w ciągu tygodnia Crying or Very sad No więc trudno: trzeba się zwierza pozbyć...
Viki22
Gość

PostWysłany: Wto Lip 05, 2005 10:32 pm Odpowiedz z cytatem Back to top

Mam dwa ogniska zapalne macicy. Proszę zabierzcie jak najszybciej Bidzia do sterylizacji. Juz raz o to prosiłam i nic. Pojawiło się drugie ognisko. Co mam więcej zrobić ??
masochistka
Wieloródka

PostWysłany: Wto Lip 05, 2005 11:17 pm Odpowiedz z cytatem Back to top

nie proś na forum, bo użytkownicy Ci nie pomogą. nie proś wcale, bo zapalenia mijają same Smile Twojemu wirtualniakowi na pewno nic się nie stanie.
filar
Dziewica

PostWysłany: Sro Lip 06, 2005 7:41 am Odpowiedz z cytatem Back to top

To mój pierwszy stan zapalny, a Kjujik jest już u mnie prawie tydzień. Chyba wolę leki niż oddać tego Pana. serce mi pęknie, Bo Dzidzia taka spokojna i słodka
Pozdrawiam Smile
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ninde
Wieloródka

PostWysłany: Sro Lip 06, 2005 5:06 pm Odpowiedz z cytatem Back to top

ja mam duze zapalenie i dadza mi antybiotyki jesli nie pomogo to 8 kwietnia do szpitala a my mamy 6 lipca Shocked

PostWysłany: Czw Lip 07, 2005 7:56 am Odpowiedz z cytatem Back to top

Hej, i znowu to zapalenie. Na szczęście tylko jedno malutkie ognisko, ale to już drugie w tym tygodniu... Crying or Very sad
Raczej wolałabym dostać antybiotyk, bo wyjeżdżam na 2 tygodnie i moim maleństwem będzie zajmowała się mamusia zastępcza. Nie chciałabym dokładać Virtualniaczkowi stresów - nie dość że mamusi nie ma to jeszcze Bidzia zabrali Confused
Więc bardzo proszę o antybiotyki ze względu na psychikę Maleństwa. A Bidzia oddamy do sterylizacji jak wrócę z urlopu Smile

PostWysłany: Czw Lip 07, 2005 8:10 am Odpowiedz z cytatem Back to top

Ja też chcę oddać do sterylizcji a nie na zawsze!!!
panczita1988
Gość

PostWysłany: Czw Lip 07, 2005 11:25 am Odpowiedz z cytatem Back to top

Mam 2 ogniska zapalne!!!! Kazano mi się wypowiedziec na forum, więc to robię!!!!! ZABIERZCIE BIDZIA!!!!!!On jest przyczyną tego zapalenia! Antybiotyki zaszkodzą mojemu dzieciaczkowi, a do Bidzia nie jest zbytnio przywiązany, więć zabierzcie jak najszybciej tego królika!!!! Laughing
Gość

PostWysłany: Czw Lip 07, 2005 11:58 am Odpowiedz z cytatem Back to top

moje blizniaki pobily się o krolika :/ i dostalam zapelnia maicy-4 ogniska!!! dostalam jakies tabletki ale nie dzialaja teraz dostaje antybiotyk przez 5 dni jak nie pomoga to mam isc do szpitala!!!! Sad byl ktos juz w szpitalu??? jak tam jest??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat